Llogaritësi i kredisë

0 ALL
2 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta

Për çdo nevojë, në çdo kohë, në çdo vend...

Kredi

  • Financime për çdo nevojë & për çdo tipologji kredimarrësi
  • Dokumentacion minimal, aprovim në kohë të shkurtër

Partneritet

  • Për këdo që kërkon të blejë & të shesë “me këste”
  • Individë, sipërmarrës apo fermëre: të gjithë përfitojnë me NOA

Këshillim

  • Rrit impaktin e investimit tënd falë ekspertizës sonë
  • Mbështetje teknike për çdo sipërmarrës & fermer

Pse NOA

NOA, #FinancëNjerëzore

LLOGARIA IME

  • Akseso çdo të dhënë mbi financimin tënd pranë NOA-s
  • Përfito nga ofertat e dedikuara dhe mundësitë ekskluzive për ty

Rrugëtimi ynë ndër vite

1999
2001
2007
2010
2015
2016
2017
2018
2020
2021
2022
2023

Themeluar nga USAID dhe regjistruar si një shoqëri e kursim-kreditit.

Fuqizimi i aktivitetit duke u transformuar një shoqëri aksionere.

Liçensimi nga Banka e Shqipërisë si një Institucion Financiar - jo Bankë.

Ardhja e aksionerëve të rinj, NOA Holdings, hap një etapë të re dhe një modernizim të mëtejshëm të modelit të biznesit dhe strategjisë.

Institucioni i parë financiar në Shqipëri me një proces kredidhënie totalisht të automatizuar, dhe me këshilltarë financiarë që operojnë me “Tablet” gjatë procesit të shitjes.

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) akordon 5 Milion Euro kredi me terma preferenciale për kreditimin e Agrobiznesit.

Lëshohen obligacioniet e para korporative si edhe nënshkruhet marrëveshja për fondin e garancisë me Fondin Europian të Investimeve.

Aksionerët e rinj, Amryta Capital LLP, investojnë në zgjerimin e mëtejshëm të aktivitetit me synim transformimin e NOA-s në një institucionin lider në tregun e mikrofinancës në Shqipëri.

Zhvillimi i Njësisë së Partneriteteve si edhe aktivizimi i marrëveshjeve me kanale alternative të pagesave.

Aktivizim, si i pari institucion financiar në vend, i Njësise së Contact Point, me qellim ofrimin e shërbimit më të lartë për klientët e institucionit.

Bashkëpunim me USAID në mbështetje të sektorit të tekstilit & lëkurës

Zgjerimi rajonal i NOA edhe ne Kosovë

Të rejat më të fundit