23.04.2021

Ritmi i Biznesit në NOA

Të punuarit në NOA ne përpiqemi ta bejmë sa më atraktive dhe zbavitëse  për stafin. Ne vlerësojmë arritjet dhe impenjimin e stafit për të arritur rezultate të larta dhe duke zgjuar brenda tyre shpirtin e garës dhe të fituesit.

Ne në NOA shquhemi për ritëm biznesi, duke synuar arritje maksimale në punë, të përkthyera këto  në udhëtime atraktive për të vlerësuar impenjimin maksimal të skuadrës fituese. 

Sepse ne dimë të zgjojmë shpirtin e fituesit brenda nesh, në çdo stinë të vitit.

Të reja të tjera