Tokë Pyll në Dajt, Tiranë

Odoo image and text block

Detaje të pronës

Tokë Pyll, me sipërfaqe totale 2250 m2. Zona përbëhet kryesisht nga parcela toke pyjore, në afërsi të pronës janë ndërtuar disa Restorante dhe Hotele të ndryshme. 

Prona ka ekspozim të drejtëpërdrejtë me rrugën kryesore që shkon në malin e Dajtit dhe aktualisht është në gjendje natyrale, tokë pyll. Adresa: Rruga Nacionale Tiranë – Dajt, Priskë e Madhe, Tiranë.

Çmimi: 3,000,000 Lekë

Kontakt: 069 60 85 886 / 

prona@noa.com.al

Odoo text and image block