Të rejat e fundit nga NOA

dhjetor 2019

NOA, në mbështetje të familjeve të Shoqatës së fëmijeve me aftësi të kufizuara

nëntor 2019

NOA, pjesë e "Festa e Mandarinës" , Xarrë, Sarandë

nëntor 2019

1 Vit Consumer

nëntor 2019

NOA pjesë e panairit të përvitshëm “Verë & Gështenja”

tetor 2019

NOA çertifikohet sipas kodit Europian për Mikrofinancën

shtator 2019

Pranë jush, në çdo kohë, në çdo vend, për çdo nevojë!

gusht 2019

NOA firmos marrëveshje bashkëpunimi me SIDA, për suportin e bizneseve start-up dhe të investimeve inovative

gusht 2019

Një takim për të ndarë së bashku arritjet e NOA-s

gusht 2019

" FOTO - KONKURS, VERË 2019 "

korrik 2019

NOA dhe praktikat e mira të mikrofinancës në mbrojtje të klientit

korrik 2019

"Ju duhet të përmirësoni çdo gjë që prekni, të lini markën tuaj “foot-print” si një pikë reference për të tjerët. " , fjala e CEO-s së NOA për studentët e UET

korrik 2019

NOA, në mbështetje të trashëgimisë kulturore shqiptare!

korrik 2019

NOA, anëtaresohet në shoqatën e Investitorëve të Huaj në Shqipëri, FIAA

qershor 2019

NOA pjesë e nismës "Dhuro gjak, shpëto Jetë", mbështetës i Kyqit të Kuq Shqiptar

maj 2019

NOA pranë Agrobiznesit me Produktin Financiar të "Agro - Certifikimit"

maj 2019

NOA përkrah nismën e JA - "Lider for a Day"

prill 2019

Kulla Hupi në Bulqizë një histori suksesi

mars 2019

Potenciali i bujqësisë shqiptare dhe mundësitë e financimit

mars 2019

Fituesit e garës së fundvitit & performuesit më të mirë '18

shkurt 2019

NOA merr pjesë në forumin e biznesit