Të rejat e fundit nga NOA

gusht 2019

" FOTO - KONKURS, VERË 2019 "

korrik 2019

NOA dhe praktikat e mira të mikrofinancës në mbrojtje të klientit

korrik 2019

"Ju duhet të përmirësoni çdo gjë që prekni, të lini markën tuaj “foot-print” si një pikë reference për të tjerët. " , fjala e CEO-s së NOA për studentët e UET

korrik 2019

NOA, në mbështetje të trashëgimisë kulturore shqiptare!

korrik 2019

NOA, anëtaresohet në shoqatën e Investitorëve të Huaj në Shqipëri, FIAA

qershor 2019

NOA pjesë e nismës "Dhuro gjak, shpëto Jetë", mbështetës i Kyqit të Kuq Shqiptar

maj 2019

NOA pranë Agrobiznesit me Produktin Financiar të "Agro - Certifikimit"

maj 2019

NOA përkrah nismën e JA - "Lider for a Day"

prill 2019

Kulla Hupi në Bulqizë një histori suksesi

mars 2019

Potenciali i bujqësisë shqiptare dhe mundësitë e financimit

mars 2019

Fituesit e garës së fundvitit & performuesit më të mirë '18

shkurt 2019

NOA merr pjesë në forumin e biznesit

shkurt 2019

NOA Certifikohet me sukses sipas kodit European për Mikrofinancën

janar 2019

20 vite NOA

dhjetor 2018

NOA nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit  me Tourism Investment and Finance Fund

nëntor 2018

Noa merr pjesë në aktivitetin e JA

nëntor 2018

Fushatë Borrowisely '18

tetor 2018

NOA fiton çmimin e parë në Bilbao!

tetor 2018

Ritmi i Biznesit në NOA

tetor 2018

Mbështesim panairin “Shqipëria punon tokën”