Të rejat e fundit nga NOA

tetor 2018

Vlerësohemi për vitin e dytë radhazi në Indeksin e Barazisë në Punë, këtë herë me Çmimin e Artë

tetor 2018

Një shërbim edhe më i shpejtë për Individët

shtator 2018

Inagurohet Dega e re në Shkodër

shtator 2018

Imazh i ri , i njëjti dedikim ndaj klientëve tanë!

shtator 2018

Mbledhja periodike e drejtuesve të degëve përfundon në aventurë

gusht 2018

Fermer për një ditë – në Vilbashtov

korrik 2018

Summer Party – “NOA Let’s Rock”

korrik 2018

Dhuro gjak, shpëtoni jetë!

korrik 2018

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit midis NOA sh.a. dhe Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

qershor 2018

Takim me të rinjtë e JA Albania ne zyrat e NOA

qershor 2018

Një cikël leksionesh me studentët e Universitetit Europian të Tiranës

dhjetor 2017

Nënshkruhet marrëveshja mes NOA sh.a. dhe Fondit Europian të Investimeve

dhjetor 2017

Menaxhimi i Talenteve – Trendi i ri në NOA sh.a

tetor 2017

Fushata “Kreditim i Zgjuar” në Korcë

tetor 2017

Fermer për një Ditë – në Korçë

shtator 2017

Konferenca e Mikrofinancës Shqiptare

maj 2017

Konferenca e 20-të e Mikrofinancës

maj 2017

Fermer për një ditë – në Fier

maj 2017

NOA – Pastrim në Valbonë

maj 2017

NOA në “Një fundjavë ndryshe”