Të rejat e fundit nga NOA

korrik 2019

NOA dhe praktikat e mira të mikrofinancës në mbrojtje të klientit

korrik 2019

"Ju duhet të përmirësoni çdo gjë që prekni, të lini markën tuaj “foot-print” si një pikë reference për të tjerët. " , fjala e CEO-s së NOA për studentët e UET

korrik 2019

NOA, në mbështetje të trashëgimisë kulturore shqiptare!

korrik 2019

NOA, anëtaresohet në shoqatën e Investitorëve të Huaj në Shqipëri, FIAA