Të rejat e fundit nga NOA

gusht 2019

NOA firmos marrëveshje bashkëpunimi me SIDA, për suportin e bizneseve start-up dhe të investimeve inovative

gusht 2019

Një takim për të ndarë së bashku arritjet e NOA-s

gusht 2019

" FOTO - KONKURS, VERË 2019 "