Të rejat e fundit nga NOA

maj 2020

Covid19 / Albana Pelinku - NOA : Rreziqet financiare për biznesin e vogël & fermerin, një këndvështrim nga mikrofinanca

maj 2020

Blerina Krantja - Të udhëheqësh në kohë pandemie duke ruajtur balancat mes sigurisë dhe vazhdimësisë së biznesit

maj 2020

Gjithçka që financimi i ekonomisë të mos ndalojë - një dëshmi nga Drejtorja e Rekuperimit, A.Elezi

maj 2020

Covid-19 / Klodi Berberi : Investimet teknologjike të institucionin financiar NOA, në ndihmë të financimeve të biznesit në kohë pandemie

maj 2020

#NOA_ShtëpiaJonë – Për stafet tona, “përkrah jush” nuk është thjesht një slogan

maj 2020

Covid-19 / Herjola Spahiu: Ja strategjia e institucionit financiar NOA në mbështetje të ekonomisë shqiptare dhe në ndihmë të klientëve