Latest News from NOA

October 2020

Kredimit i Zgjuar

September 2020

Trinomi Bashkëpunimit, një Histori Suksesi në Xarrë dhe Konispol

September 2020

Menaxhimi i Riskut Klimaterik në Pemtari #NOAkëshillon - artikull këshillimi për fermerët në bashkëpunim me ekspertë të fushës

September 2020

#ZgjidhShqipërinë #ZgjidhBiznesin ZgjidhBujqësinë #ZgjidhFamiljen #Zgjidh të investosh këtu

June 2020

Financim & këshillim financiar për shërbimet agro-teknike cilësore në pemtari dhe mekanika bujqësore

May 2020

Covid19 / Albana Pelinku - NOA : Rreziqet financiare për biznesin e vogël & fermerin, një këndvështrim nga mikrofinanca

May 2020

Blerina Krantja - Our collegues, our most valuable asset !

May 2020

Gjithçka që financimi i ekonomisë të mos ndalojë - një dëshmi nga Drejtorja e Rekuperimit, A.Elezi

May 2020

Covid-19 / Klodi Berberi: Here is how technological investments helped the financial institution NOA to quickly adapt to the needs of customers in this time of pandemic!

May 2020

# NOA_Our_Home - For our staff, "next to you" is not just a slogan

May 2020

Covid-19 / Herjola Spahiu: We believe NOA’s strategy in support of the Albanian economy and our clients during the pandemic crisis, succeeded

April 2020

Paguani këstin tuaj pranë çdo pike EasyPay!

April 2020

Covid-19 : Strategjia e institucionit financiar NOA në mbështetje të ekonomisë.

April 2020

Njoftim mbi proçedurat për shtyrjen e kredive ekzistuese apo për financime të reja

April 2020

Financimet tona për ekonominë nuk do të ndërpriten në asnjë moment - Njoftim i NOA sh.a. në kuadër të pandemisë së Covid-19 !

March 2020

Institucioni mikrofinanciar NOA në mbështetje të përfshirjes së rinisë në aktivitete bujqësore

December 2019

NOA, në mbështetje të familjeve të Shoqatës së fëmijeve me aftësi të kufizuara

November 2019

NOA, pjesë e "Festa e Mandarinës" , Xarrë, Sarandë

November 2019

1 Vit Consumer

November 2019

NOA pjesë e panairit të përvitshëm “Verë & Gështenja”