Pse të investoni në NOA

Me një aktivitet 25 vjeçar, NOA është institucioni financiar emetues i këtij Obligacioni. Liçencuar nga Banka e Shqipërisë, NOA është institucion i kredidhënies së sipërmarrjes së vogël, fermerit dhe familjes me një portofol aktiv prej 65 milion eurosh dhe një numër prej 14,000 klientësh.

Kalendari i Ofertës

NOA ofron mundësinë për të investuar në një Obligacion me ofertë publike, prej datave 24 Maj 2023 deri në 21 Qershor 2023.

Prospekti

Shfletoni prospektin e miratuar sipas vendimit të Bordit të AMF, nr.72 të datës 28/04/2023, si dhe dokumentat shoqëruese.

Pyetje të shpeshta

Keni paqartësi mbi mundësitë e investimit me NOA? Këtu do të gjeni përgjigjet e pyetjeve tuaja.

Njoftime

Njihuni me njoftimet e fundit nga NOA.