Karriera

NOA, mbështet ata që kanë dëshirë të kontribuojnë për të përmirësuar jetën e shqiptarëve duke përmbushur ëndrrat e tyre. Më shumë se 1600 individë i janë bashkuar rrugëtimit tonë 23 vjeçar anembanë vendit, duke sjellë vlera unike, diversitet dhe energji, paralelisht me zhvillimin e tyre individual drejt rrugës së suksesit. Dëshiron dhe ti të jesh pjesë e këtij rrugëtimi? Eksploro më tej…

Të punosh në NOA

Dëshiron të jesh pjesë e stafit tonë? Lexo më shumë se pse ky është vendimi i duhur…

Mundësi Punësimi

Shitje, financë, IT, operacione, në Tiranë apo në çdo qytet të vendit, NOA ofron mundësi punësimi për çdo profil që ka ambicie për t’u zhvilluar profesionalisht.

Praktika Mësimore

Për çdo student që kërkon të pasurojë CV-në me një eksperiencë unike, NOA është vendi i duhur, në terren apo pranë zyrave qëndrore, ne kërkojmë dhe japim gjithmonë më të mirën!