Investime

Për çdo ambicie sipërmarrëse e zgjerimi të aktivitetit!

Kredi me afat deri në 120 muaj (10 vite) me këste fleksibël të përshtatura sipas nevojave të klientit, për investime në makineri, linja prodhimi, pajisje, automjete pune, rregullime të ambientit të punës apo blerje të ambienteve të punës. Mundësi për financim dhe pa kolateral. Procedura shumë të shpejta, pa burokraci dhe të adaptuara ndaj tipologjive të çdo sipërmarrësi të vogël apo biznesi.

Për të mësuar më shumë për kushtet e punës për shërbimet në NOA klikoni këtu!

  • FINANCOHEN SHUMA NGA 50,000 DERI NË 20,000,000 LEK

  • KREDI DERI NË 120 MUAJ

  • ME PAGESA TË RREGULLTA MUJORE/ FLEKSIBËL SIPAS CIKLIT TË BIZNESIT 

  • APROVIM I SHPEJTË, KOLATERAL FLEKSIBËL

  • NORMË INTERESI duke filluar nga 20% ; Komisione 3%

  • DOKUMENTACION MINIMAL

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta