Shërbime & Produkte

NOA ofron produkte financiare të adaptuara, pa burokraci dhe tejet të shpejta për çdo projekt apo nevojë tuajën, në çdo kohë dhe në çdo vend. Aplikoni tërësisht online, apo duke kërkuar një takim fizik në vendodhjen që ju përzgjidhni. Me NOA-n, Ku(R)do!

Kredi

NOA është lider i financimit të sipërmarrjes së vogël, fermerit dhe familjes shqiptare. Produktet tona janë të përshtatura ndaj çdo profili, për çdo kërkesë financimi, pa burokraci & pa vonesa.

Partneritet

Nëse kërkoni të blini me këste, të referoni dikë për financim, apo të ndërtoni një partneritet që të shumëfishoni shitjet tuaja, NOA ofron një skemë bashkëpunimi fitimprurëse për të gjithë.

Këshillim

NOA këshillon çdo biznes apo fermer mbi hapat e nevojshëm që çdo financim të përmbyllet me sukses : nga biznes plani, në gjetjen e partnerëve tuaj, ne jemi krah jush për një marrëdhënie afat-gjatë biznesi.