Vreshtë, Pacomit, Përmet

  • QytetiPërmet
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja1320m2
  • Cmimi300,000 Lekë
  • Vendndodhja

Vreshtë, Sipërfaqe: 1320 m2. Prona perdoret si parcele bujqesore dhe eshte e kultivuar me vreshta Rrushi

Adresa: Fshati Pacomit, Përmet

Kontakt: 069 60 85 886

Email: [email protected]

< Kthehu tek kërkimi juaj