Shtëpi Banimi + Truall, Shalës, Sarandë

  • QytetiSarandë
  • Lloji i PronësApartament
  • Sipërfaqja300m2
  • Cmimi700,000 Lekë
  • Vendndodhja

Shtëpi Banimi +Truall, Sipërfaqe  totale 300 m2, Truall 215.5m2 dhe Ndërtesa 84.5m2. Prona është një ndërtesë e vjeter e vjetër që përdoret si shtëpi banimi, ka nevojë për rikonstrukjone të ndrsyhme për të qënë funksjonale.

Adresa: Fshati Shalës, Sarandë

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj