Raportet Vjetore

Për një transparencë të lartë dhe në përputhje me rregulloren e Bankës së Shqipërisë, NOA publikon informacion rreth aktivitetit të saj bazuar në raportet e mëposhtme. Në këtë rubrikë do të gjeni raportet ndër vite te aktivitetit të NOA-s.