Tokë Arë, Katundi i Ri, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja450m2
  • Cmimi250,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë, Sipërfaqe: 450 m2. Prona perdoret si parcele bujqesore dhe ka forme te rregullt drejtekendore. 

Adresa: Katundi i Ri, Durrës

Kontakt: 069 60 85 886

Email: [email protected]

< Kthehu tek kërkimi juaj