Praktika Mësimore

NOA mbështet programet e praktikave mësimore në përputhje me planet dhe kërkesat e Universiteteve dhe/ose studentëve në Shqipëri ose jashtë vendit për t’ju ofruar mundësinë e përfitimit të një eksperience praktike pranë kompanisë tonë. Praktikat mësimore ju ndihmojnë të mësoni mbi institucionin, të aplikoni aftësitë dhe konceptet e mësuara në klasë me ekspozimin ndaj një mjedisi të vërtetë pune si dhe në këtë mënyrë të zhvilloheni profesionalisht dhe të keni akses në tregun e punës. Pse jo dhe të jeni kolegu ynë nesër!

Sot në NOA, 20% e studentëve që kanë ndjekur praktikën mësimore pranë degëve tona janë tashmë pjesë e skuadrave të tyre duke na bërë mjaft krenarë për kontributin e tyre dhe dëshirën për t’u zhvilluar së bashku.

Për të aplikuar lidhur me këtë mundësi, ju ftojmë të ngarkoni ekektronikisht CV-në tuaj.