05.07.2023

5 Korriku, një moment historik në këtë 25 vjetor të krijimit të NOA-s – listimi në Bursën Shqiptare i titullit të parë jo - qeveritar

Dita e djeshme shënon një moment historik për ne dhe tregun financiar në Shqipëri, pasi jemi të parët që listuam në Bursën Shqiptare të titujve – ALSE obligacionin e parë publik!

Jemi krenarë të jemi të parët që krijojmë histori të tilla suksesi të cilat ndihmojnë në zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë.

   

Është kënaqësi të shohim një qasje ndryshe të biznesit drejt sigurimit të financimeve afatgjata, ndaj gjejmë rastin të falenderojmë të gjithë investitorët që besuan tek ne.

Suksese ALSE në krijimin e mundësive të pafundme për sektorin privat nëpërmjet tregut të kapitaleve.

Të reja të tjera